logo
  • Facebook

Sikeresen pályáztunk (VEKOP-1.2.6-20-2020-00053)2021-03-02 13:19:29

Kedvezményezett neve:

PRO-FEED Takarmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

Átfogó fejlesztés megvalósítása a Pro-Feed Kft-nél

Szerződött támogatás összege:

20 481 837

Támogatás mértéke:

70%

Projekt tartalma:

Projektünk célja, hogy a takarmányozás és állattenyésztés területén felhalmozódott jelentős tapasztalatainkat és biokémiai szakértelmünket felhasználva innovatív, járványvédelmi és mikrobiológiai szolgáltatási csomagot alakítsunk ki. Eddig fő fókuszunk az egyedi takarmányozási megoldásokra tevődött. A pandémia okozta újfajta hozzáállás, a telepek fokozott óvatossága meglepő érdeklődést mutat olyan szolgáltatások iránt, amelyek a járványügyi helyzet elkerüléséhez járulnak hozzá. Ez a biztonság fokozása kiterjed mind az érzékeny anyagok kezelésére, mind bizonyos költséges takarmányok, alapanyagok sterilizálásra vagy fertőtlenítésére. Ezen új helyzetben alakítottuk ki tehát új szolgáltatáscsomagunkat, melynek része:

  • Mikrobiológiai szaktanácsadás

  • Járványügyi szaktanácsadás

  • Járványmegelőzés a hétköznapi munka során

  • Takarmányok járványügyi kezelése

  • Takarmányhigiéniai szolgáltatás nyújtása.

Projektünk arra irányul tehát, hogy ezen eszközparkunkat tovább bővítsük és speciális pasztörizáló készülékekkel biztosítani tudjunk helyszíni sterilizálást, anyagkezelést. Az eszközök kiválasztásakor olyan 20 éves szakértelemmel rendelkező fejlesztő cég termékeit választottuk ki, mely akár az anyag érzékenységétől függetlenül is képes sterilizálni különböző terményeket vagy eszközöket. Egyre több telephelyen találkozunk vagy drága berendezésekkel, vagy termoszenzitív anyagokkal, melyek kezelése, fertőtlenítése egyre inkább fontossá válik. Szakértőink a berendezésekkel képessé válnak járványügyi szakértői és fizikai megelőzési tevékenységet kombináltan nyújtani Partnereink számára. Projektünk tehát kettős vonatkozásban kapcsolódik a járványügyi helyzethez és lelkesen hisszük, hogy jelentős piacra törhetünk be, ezáltal megőrizve munkavállalóinkat és bővítve eredményességünket.

Fejlesztésünk ezen berendezéseken felül a tervezési és adminisztrációs kapacitás erősítése érdekében tartalmazza még asztali gépek és hordozható notebook számítógépek beszerzését, valamint az új piac kiépítése érdekében szakértői többletszolgáltatás igénybevételét (stratégiaalkotás, üzleti tervezés).

Projekt befejezési dátuma:

2020.12.31.

Projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-00053