logo
  • Facebook

Rólunk

„BE GREAT BY INNOVATIONS”

A Pro-Feed Kft 1997-ben alakult, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő társaság. Az elmúlt években a folyamatos fejlesztőmunka és a növekvő értékesítéseknek köszönhetően mára cégünk az egyik legjelentősebb szereplő a speciális takarmány kiegészítők piacán. Tevékenységünk bővítése részeként foglalkozunk növénykondícionáló termékek forgalmazásával is.

Hisszük, hogy a termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése hozzájárul ahhoz, hogy partnereink hatékonyan tudjanak megfelelni a legújabb gazdasági, környezetvédelmi és minőségi szabályoknak az állattenyésztés és növénytermesztés területén. Kutatásaink során együttműködünk több hazai tudományos intézettel, valamint külföldi szakemberekkel.

Partnereink között számos nagy, a magyar mezőgazdaság élvonalába tartozó gazdaságot tartunk számon. Üzletpolitikánk, hogy a partnereink igénye alapján, egyedi, valamennyi körülmény figyelembe vételével egyedi ajánlatokat tegyünk. Munkájukat szaktanácsadással és érezhető asszisztenciával segítjük.