Tisztelt Kolléga!

A Pro-Feed Kft. 1997-ben alakult családi vállalkozás, vezető pozíciót tölt be az enzimatikus úton előállított, szabad aminosavakat tartalmazó fiziológiás termékek hazai forgalmazásában, és meghatározó szereplője a takarmány-kiegészítők piacának.

Hisszük, hogy a tudomány legújabb kutatási eredményeit felhasználva, innovatív megoldásokkal tudjuk segíteni a mezőgazdasági termelőket abban, hogy minél jobban ki tudják használni az egyes növénykultúrák genetikai potenciáljában rejlő lehetőségeket a változó és egyre szélsőségesebbé váló környezeti hatások mellett is. Csak egészséges, jó erőnlétben és egyensúlyban lévő növényi szervezet képes maximális teljesítményre! Ennek elérése és biztosítása a mi feladatunk.
Bővebben
Támogatjuk az agráriumot abban, hogy a legfrissebb növényélettani ismeretek eljussanak a gazdálkodás minden szintjére, és a napi gyakorlat részévé váljanak. Valljuk, hogy a tegnap tudását úgy kell ma átadni, hogy az holnap alkalmazható legyen!
Bővebben
Várunk minden olyan gazdálkodót a termékeinket használók körébe, akik a hozamok maximalizálását, a termésbiztonság növelését és ezzel a jövedelmezőség biztosítását szakmai alapokon kívánják megvalósítani. Keressenek bennünket bizalommal egész évben!
Bővebben

Integer nibh lacus, tristique fringilla purus at, pharetra condimentum ante. Suspendisse et mattis risus. Quisque vel mi nec leo ultricies tristique eu quis nisl. Suspendisse bibendum vitae risus in porttitor. Vivamus quis nibh sem. Nullam faucibus nisl vitae dolor pulvinar, eu tincidunt lacus porta. Nulla vehicula posuere dignissim.

 

- Cras dignissim